Šerý den
Dnes je šero
To v duši nastal klid
Na vážkách vah..dobro či zlo
musí ,nemusí být...
Je šero
To v temnotách světlo prosvítá
Kde stín byl ,
svítí v paprscích noci tma ..
Šero
V černých krajkách s tebou spí
Nádherná děvka ,
tělo jí zdobí prach .
Z křídel andělských ..
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)