Je to láska?

Je to láska?

Anotace: Takový pokus o poučnou báseň...

Potkal ji na zájedzdu,
kam jezdí jednou do roka.
Chyběla mu už při odjezdu,
padl si s ní do oka.

I když už má nový zuby,
i když chodí s holí,
stále žije naplno,
teď ho láskou srdce bolí.

Tupá bolest na prsou,
tak to asi není z lásky,
řekl si a dostal strach.
Z obav měl na čele vrásky

Musí na to pořád myslet.
Za nedlouho už ho mrazí,
když ta zvláštní bolest
za pár minut nepřechází.

Říká si: To rozchodím.
vždyť jsem přece borec.
Ale když si nezavolám,
může to být konec.

Když začne jít do tuhého,
odloží se všechna pýcha.
Teď se mu kté bolesti
navíc nějak těžko dýchá.

Nakonec si zavolal,
sanitka už pro něj jede.
Dispečer ho varoval,
ať hlavně čeká v sedě.

(Suma sumarum: Pokud se u dospělého objeví tupá/svíravá/tíživá bolest na hrudi a do pár minut nepřechází, vždy volejte 155 a dotyčný musí v klidu sedět do příjezdu záchranky. (pravděpodobně se jedná o infarkt)
Autor Ešus, 15.04.2019
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chichichi...smích léčí... tak díky za to, že se hezky i díky tvému dílku uzdravuji:)

15.04.2019 19:05:14 | Malá mořská víla

Jsi tak zvláštní

15.04.2019 15:55:21 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí