Anotace: bílých růží
zastavit čas
okamžikem lásky
odpuštěním
(a plakat muži umí)
kdy slzy se loučí
s nevědomím
...
v kraječkách okvětních plátků
běloskvoucích růží
kapičky zaschlé krve
to čistota bytí
vstoupila
do druhé půle
ZRÁNÍ...
Pro mne. I bílý růže by byly z Billi tuze milí.
Krásně to máš poeticky vyjádřeno. Báseň s předlouhou záruční lhůtou.
15.04.2019 21:55:52 | šerý
Drahý šerý
ty jsou z lásky darovaný
rozvitý
a pronesou se jako roční děcko
když jim stopky zastřihuju
no tak vlastně posiluju
bojím se už více stárnout
neunesu všecko ;)
18.04.2019 22:12:27 | Malá mořská víla