Polibek na viděnou
.
Někdy ti před očima shoří minulost
jak papírový most
dým a štiplavý kouř
Asi proto ten slzavý smutek.
Do dlaní výkřik
a zašeptání
Naše paní
Teď budou lítat miliardy
ať z ega
či lepších důvodů
My letěli pouze jednou
snad v době půtek
a políbili se u vchodu.
Přečteno 224x
Tipy 12
Poslední tipující: Mt. Blanc, Iva Husárková, Amonasr, Frr, šerý, Dreamy, BaZiNgA, vlnka, hidenpoet
Komentáře (4)
Komentujících (4)