Bláznovství naše.
Jednou sejdeme se
opět a tady
mezi ploty co nás
chrání a oddělují
od skutečnosti
a zločinů
světa i nás samých.
Vždyť neumíme žít
tam venku, tam venku.
Možná ani nezvletnem
nad kovové mříže
jen přelétnem do jiných
než skončíme
navždycky.
Přečteno 305x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, šerý, danielsoft, Frr, Lighter
Komentáře (2)
Komentujících (2)