Sedni si prosím vedle mě
chci držet se jen za ruku
na terase si víno dát
na nebi hvězdy počítat
Zas spolu …
budeme chodit po horách
na sněžných pláních lyžovat
na moři houpat se na vlnách
na kole přes louky šlapat
na Šumavě zase stanovat
společné radosti prožívat
ve strastech vedle sebe stát
…
stane se, co se má stát