Je-li v pozadí pocit hrdiny který se brání hecům kamarádů? Nechce hulit a pít, aby nedělal ostudu? Taková myšlenka se mi líbí. Zpracování jen trochu zaostává.
Třeba to "když" použité ve smyslu "ale". A děje se tu ona zvláštní věc, že rýmy nezní rytmicky přestože počty slabik jsou stejné.
Doporučuju začít znova a úplně vynechat to "Carpe diem". Téma je dobré, stojí za další pokus.
20.04.2019 09:41:18 | Karel Koryntka