Se vzpomínkou na něho slzy mi stekají
dnes právě rok od jeho smutného úmrtí
kdy odešel z nenadaní
jen tak život si vzal
našel velké odhodlání
ukončit cestu kterou znal
snad už našel klid
který si tak přál
snad andělé ho hlídají
když jim svou duši odevzdal