Já vím, že každé přirovnání kulhá. Ale stejně se někdy nemohu zbavit pocitu, že tě ovlivnila doba romantizmu. Ta sžíravost a skrytě suchá nostalgie. Paráda.
20.04.2019 12:16:45 | šerý
Když je tvé příjmení Mácha tak snad ani jinak nelze..:))
Ale pravdu máš, romance dětství ve mně zanechala hluboké šlépěje.
20.04.2019 17:59:52 | Now