Ariel
Vítej ..nevítán..
Temnou cestou
přišel sám ..
Chodník dlážděný
Bahnem a kořeny ...
Kdo tě zval...
Dnes temná
Zlá ,
ne málo ale dosti
Posedlá ...
Hlodá kosti ..
Všude ticho tma...
Kdosi v domě naříká ..
To paní má ...
Měla
už dávno spát...
Kdosi jí však přišel přát ...
Dobré noci ..
Nevítán přišel..sám...
Ariel ...
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: BaZiNgA, Iva Husárková, Frr, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (2)