.. a může se říct čtenáři že chyba je na jeho straně, když nechápe
26.04.2019 08:12:12 | Karel Koryntka
Náhodně vytvořené dílo může být stejně krásné jako to promyšlené a technicky zvládnuté.
26.04.2019 11:13:49 | ricda
Když promluvíme o čemkoli takto uměle básnicky, pokud možno bez vět, jen hesly - uděláme si dokonalé alibi, neboť v těch obrazech a více smyslech řečeného/nevyřčeného lze vidět/cítit cokoliv.
26.04.2019 06:48:12 | Karel Koryntka