jsem ráda za vaše slova
otče Jane
nehybné pohledy z lůžka
sundejte ty tři kříže
sestro z krku
i jeden je příliš
k unesení
jsem ráda za vaše doznání
otče Jane
prožité ještě nic neznamená
pokud nás nepromění
Ano 100x ano...dokud nás nepromění...ST s úctou a láskou Zdeničko
27.04.2019 22:42:40 | Malá mořská víla