z Velikonočních vajíček
se na sv. Jiří vyklubala
nakonec háďata
a ve shrnutých závěsech
šustí štírci..
jinak jako obvykle
za oknem už zas zívá neděle
na parapetu
stydnou odložená křídla
která si tu zapomněli vyzvednout
znudění andílci
no nic....
já je raděj vtáhnu dovnitř
okartáčuju a vyčistím
vyškubnu si z nich
jedno pírko
a tím si protřu
rozespalý zrak
abych lépe viděl
jak se andělé bez křídel
na ulici pletou pod nohy
lhostejným solitérům
i celým rodinkám s dítky
a psy
na jejich obligátních
nedělních vycházkách..
Znuděný andílci. Už sklerotici a poflakují se ulicemi mimo sny. Tikám a zpívám si do budoucna. Je to dobrý, Frr* "Včera neděle byla, lalala la."
29.04.2019 00:42:01 | šerý
Já myslela že z velikonočních vajíček vyklube se zajíček ...kurňa a zas hadi to plémě co se v prachu plazí..no nic nesnáším mrskače prdel to vždy vodskáče ;)
28.04.2019 18:37:24 | xoxoxo
to je mi ovšem Nadjo líto, asi máš trpký zkušenosti...to já zažil svý s "nevinnejma šestinožkama"....:-)*
28.04.2019 20:26:19 | Frr