Anotace: Zkusím rozšířit svoje původní dílo. Budu rád za všechny připomínky ;-)
Ne žalobu, je třeba rozšířit děj. Nevzdávat se, pokračovat. (Někdy také chceme slyšet slova omluvy, kterou žena dávno vyjadřuje jiným způsobem, ne slovy.)
30.04.2019 08:15:13 | Karel Koryntka
vím jaké to je, když je přátelství navždy ztraceno a nejde to vrátit zpět
29.04.2019 22:35:01 | Misha
Nevím, ale jestli mohu, tak bych byl pro tu první verzi. To "rozšíření" jen potvrzuje již naznačené. Ale jen můj názor a respektuji Tvoji autorskou licenci.
29.04.2019 18:49:32 | šerý
Díky, tak proto jsem si o ty reakce psal ;-) Napadly mě totiž ještě další slovní obraty a jeden stupidní rým v průběhu tvorby a chtěl jsem to ještě nějak využít. Nebyl jsem si ale jistý, jestli jsem to tam dal funkčně. Tu splatnost a to zpopelnění mi přišlo vyloženě škoda nevyužít...
29.04.2019 21:53:21 | Ešus