Život protekl mezi prsty,
dávno nezbylo nic.
I ty, buď si jistý,
že nesmíš čekat víc.
Léta běží.
Jaro, zima, úmrtí a tak dál.
Venku zas sněží.
Hříchů mnoho a za který by ses, ty, kál?
Člověk se narodí
a věří, že štěstí přijde samo a lehce.
Za chvíli mluví však záhrobí
a bytost stojí, nevěří, civí a hlavně nechce!
Tak čau a na věčnost s tím.
Vše někdy snad přebolí.
Člověk jde dál, avšak, stíhá ho jeho stín.
Zemřít chci pokojně, abyste věděli.
Třebaže ve slunnou neděli.
Četla jsem víc Tvých básní, tahle mě oslovila zatím nejvíc! Líbí :-)
15.06.2019 13:49:47 | Helen Zaurak