Anotace: ...
Až jednou
potkáme se
někde
snad
budeš hochem
já dívkou zas
co běží loukou
a sukně kasavé mi budou vlát
pod nebem plným hvězd
budeme spolu stát
a za ruce se držet
bez zábran
předsudků
i bez příkras
až jednou
budeme se spolu smát
všemu
co potkat mělo nás
všemu
co nepřišlo
(a mělo?)
budeme bohatí víc
sami v sobě
až jednou
potkáme se
někde
snad...
na všem co nepřišlo je kouzelné že se to vše pořád může stát...
20.05.2019 13:48:58 | enigman
já to beru chichichi, na mě se můžeš spolehnout, ale mamině, mamině ani muk;)
25.05.2019 19:05:30 | Malá mořská víla
Nezbývá, nežli doufat. A to je půl cesty.
03.05.2019 21:39:45 | šerý
V zázraky doufám a některé i tvořím ;)
Díky šerý za čtenářskou věrnost :)
08.05.2019 10:53:18 | Malá mořská víla