hledám svou tvář
ztracenou
zaprodanou
pět peněz
pět peněz
slavíci z Madridu nezapějí
pouští rozhození
hlasy volajících
v ozvěnách
marnost vychrchlala sebe
asfalt se leskl
zrcadlil nebe
nech na hlavě
nech být
smekni
poklekni
klekni
před oltář
chrámová opona se roztrhla
déšť
déšť a pláč
hledám tvou tvář
ztracenou
zaprodanou
třicet stříbrných
nosím po kapsách
nedají mi spát
nedají
nedají
ach
jeden řádek vynikajícím způsobem sebekriticky klasifikuje tento počin, já bych si to říct nedovolil, autor může
05.05.2019 11:38:12 | Karel Koryntka
Zdeničko obzvlášť za tuhle báseň Ti děkuju...už jsem si ji opovážlivě uložil-bez ptaní..promiň ST* :-D*
04.05.2019 21:17:44 | Frr