Sarkasmus
Je mi povznášenlivě dobře..
Ba přímo pozemsky..
Čert pluje po zemské kůře
Místo lodě má necky..
Je mi vábivě blaze..
V neblahé zkušenosti..
Kdo chtěl žít..žil snáze..
Kdo ne ..kousal staré kosti..
Je mi skutečně líp..
Bez bolesti těla..
Možná , jen bych měla chtít...
Vyměnit ďábla za anděla..
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, poeta, Now
Komentáře (1)
Komentujících (1)