první je dost otřepaný nápad
druhé se mi líbí
třetímu nerozumím
u čtvrtého tak nějak už nemám sílu se bavit
Jinak je to poměrně pěkné právě svou zdrženlivostí, ne "lechtivé" nazvat jde lépe
15.05.2019 06:51:50 | Karel Koryntka
haiku je pěkné
doST toho krátce řekne
řekla bych - sekne