prvorozenej oběšenej
šťastně
prodanej za čočovici
prozíravý zrady
už houpe se
a bezstarostně si sní
v ráhnoví noci
šťastně se vyhnul obstrukcím
vachrlatý plavby do Neznáma
se zákonitě
ožralým kormidelníkem-
-profláklým machem
s náměsíčnými sklony
*
Houpat se na stromě nebo na moři.
Od dětských houpačkových let to nezapomněl.
Jen se ptá: A budou tam nový kantoři..?
16.05.2019 09:19:37 | Now
novou kantorkou tam určitě bude Tonka Šibenice..../ale promiň-myslím,
nejsme naladěni*/ :-D*
16.05.2019 13:47:22 | Frr