Probrečená
Ztrácím se
V podloubí domečků
na náměstí ...
V kostkách pod stopou mých bot ..
Tak vrátit čas..
Být tou , co mlčí ...
Když slova nejsou vhod ...
Ztrácím se
v probrečených kapkách deště...
V cestách promáčená
Chci být zas ještě...ještě..
Pro tebe vlk i žena ..
Ztrácím se
V podloubí domečků
na náměstí ...
Tvého města .
Jsem jen kapka vody ...
Probrečená..
Jedna z tisíců i ze sta ..
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, KeepTheFlameBurning, BaZiNgA, Karel Karamel, J.Karasová
Komentáře (4)
Komentujících (3)