Anotace: ***
***
Ve slunci se koupe ráno
vstávej, vstávej
ve větvích ptačí trilkovaní
V záři se protahuje den
mouchy za oknem
Ve vzduchu jarní probuzení
co bylo včera už tu není
Sluníčko svítí, probuzení fajn...
18.05.2019 10:44:23 | Kapka
Děkuji Kapičko
19.05.2019 08:47:19 | Šípková Růženka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?