Nesu si žitím hříchy své z mládí
nelze je smazat tlačítkem delete
někdy mě vzpomínky ke hříchu svádí
a strážný Anděl někam si odlít.
Občas je cítím ve vůních rosy
občas je potkávám v MHD
a když chtěj přerůst, musím je kosit
někdy jsou hořké i nasládlé.
Šedavý třpyt už protknul mé vlasy
a tak jejich stále čím dál víc
všem jsem jim rozdal cestovní pasy
odletí daleko, snad na měsíc.