Anotace: ***
***
V obloze rozplynout své tělo
do poznání světa
mávat křídly motýlů
Potkat se v noci s měsícem
Ano, jsem to JÁ
V oceánu rozpustit svou duši
v nekonečnosti vesmíru
při zpěvu přílivu
Potkat se zrána za zrcadlem
Ano, SEBE poznávám
***
Krásná, velmi...
13.05.2020 22:37:25 | Jaruška