Anotace: pocitovka z roku 2002
Kdysi na saspi byla celá skupina básníků a básní o tom, jak nejde psát. O tom boji. Třeba že prázdný papír je nepřítel a teď ty stavy kolem - a děsně si takové básně vzájemně jedničkovali. Protože každý to znal. Taková kategorie vznikla - báseň o psaní básně.
23.05.2019 07:48:54 | Karel Koryntka