Prosím Tě hlavně si nenech do svýho textu kecat...:-D*
26.05.2019 10:51:43 | Frr
Neboj s takových chytrolínů já si nic nedělám . Moje slova jsou uvolnění pro moji hlavu proto sem píšu;)
27.05.2019 10:03:18 | Škrobík
Škrobíku jako mnozí literáci poněkud chybuješ ve formě. To co sem vkládáš jsou vzkazy, sms-ky ne básně. Báseň je když ten cítěný materiál aspoň trochu zpracuješ a upravíš pro veřejné čtení. Tzn. aby ten hrdina byl kdokoliv jiný (ne ty) a maminka byla kterákoliv jiná maminka. Říká se tomu "odstup". Během toho "odstupování", během té práce na básničce, má básník šanci zahlédnout svou situaci objektivně a prospět dokonce sám sobě. Leccos o sobě pochopit, uvědomit si. To určitě zkus.
26.05.2019 09:25:09 | Karel Koryntka