Psáno v lese
Tak krásně je zas cítit les
Vítr po lukách se honí
Chmýří z květů létá si
I konvalinky voní..
Nebe tak modré ,
v hladině
Odráží se klidně
Obzor v dákách mlhavých
Hladí duši vlídně..
To večer si ustlal v korunách
Kde zlátnou špičky stromů
Na les padl zvláštní chlad
Jdeš trávou..tiše domů..
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, kdotoví, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)