Všechno to rychle prošlo časem
už proteklo hodně vody
kdy naše rande byly pod ocasem
a na hrad vedly liduprázdné schody.
Kdy ruka Tvá se k té mé tiskla
a ramena se vroucně tulila
Tvá rtěnka se na rtech leskla
a neustále se na mě zubila.
Dnes už jen počítáme vrásky
co jsme s roky nabraly
nenávist je místo lásky
a hodně jsme se zklamali.