pod schody tmy
se převaluje mlčení...
opodál
stříbrné saze Měsíce
značkují v blátě
cesty náměsíčným
růstem Úplňku...
okoušíš výčitky na hniličko
s natí dobromyslu
před spaním...
střez se vratkých odpovědí
když noc rýhuje svá vajíčka
v podestýlce svědomí...
Noci fakt raději výčitky ani na měkko a taky neodpovídám! Je nevrlá, když si to od ní nenechám vytmavit*
27.05.2019 20:46:16 | šerý