~✿~
Modrá rána dýchaj svěžestí
slunce v stromech zavěšené
jasmín, lípy voní po dešti
léto vesnu odežene
prahne po svém teplu bosém
už se šplouchá v rybníku
kukačka závodí s kosem
večer v žabím povyku
v Polabí mé léto slastné
vítám, k rozjaření nutí
letní dny, ach tolik krásné
s malinovou vůní, chutí..
~✿~
milo mi je po tvé básni, temnota se v srdci jasní...
03.06.2019 09:21:20 | Slav Milo
och jak plavil bych se jako koník v řece-nemohu však..jsem jen tučný prasomedvěd přece :-D ...drc frrc tralala obézní tiplice se zbrkle vdávala
nečekané starosti jí vyryly vrásky do čela....:-D*
03.06.2019 08:54:16 | Frr