nejsem barbie
Anotace: Nejsem barbie(kousek mého rap textu)
Nemám upnuté džíny co nosí barbíny
kvůli trendům slzy neroním
tenhle styl módy je pro mě cizí
v zrcadle se nenosím
pár kilo navíc diety žádný
ty prostě pasé jsou
no trouble okay burger double oh yea
je přeci cool
Přečteno 218x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Frr, mirecek
Komentáře (1)
Komentujících (1)