Anotace: :(
Nestojím ti za pohledbez známky i se známkoupřitom jsem ti na dohleda tak se trápím poznámkou,kterou jsi mi kdysi dalakdyž jsme se jednou viděli,,víš já už jsem dlouho vdaná'',tak to je ale v prdeli.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?