Hříšek
Říkala nám naše Hana,
za to může Véna,
chtěla jsem být ještě panna,
teď je ze mne žena.
Sliboval mi hory, doly,
pak mě pozval do stodoly.
Co se dělo jistě víte,
snad mi hříšek odpustíte.
Přečteno 210x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, snupicek, Iva Husárková, A42
Komentáře (0)