Anotace: Nechtěná
Strčím tě do kapsy
myšlenko nutkavá
Papírový kapesník a pár drobných mincí
budou ti dělat
společnost
Nemám tě proč krmit
ze strachu utkaná
Posmrkaný kapesník i pár osahaných mincí
brzy pošlu s tebou
na věčnost...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?