Marně se ti snažím říct,
že chci pořád něco víc
v náručí ti lehce spát
s tělem tvým si pohrávat.
Marně se ti snažím dát
vše co v životě mám rád
ale ty to nevidíš
někdy je to s tebou kříž.
Marně se ti snažím sdělit,
že se o vše budu dělit,
že jsi mojí můzou všední
jen mi prosím nezevšedni.