Důvod proč jsou tam ty hvězdičky a uvozovky je také neznámý.
Básnička je nazvaná velmi dobře a má napínavou atmosféru jako detektivní filmová momentka. Teď ještě je třeba hledat nějaký obsah. Aby to o něčem důležitém bylo. Něco co stojí za to umělecky zaznamenat. (Někdy se o umělci říká že "reflektuje" svět.)
08.06.2019 13:48:56 | Karel Koryntka