Anotace: V tomto díle se snažím poukázat na to jak vnímám a beru ženy. Jako úžasná stvoření plná lásky a opory...
Jsou světly našich životů,
ale někdy nás vytáčí.
Zlepšují života kvalitu,
Když do něj nakráčí.
Vsechno mají dokonale,
jinak to nejde.
Když s ní lehneš do postele,
všechna bolest přejde.