Zůstatek je záporný
zase už se divím
je tomu tak spousty dní
do chudoby civím.
Marně sázím tikety
a modlím se k Bohu
doufám, že mě jackpoty
odprostí od dluhů.
Potichu se usmívám
a hledám třetí práci
na účet se nedívám
házím kostky hrací.
báseň na sociálním webu je vlastně rovněž tiket a básník = gambler
skutečná poezie neprohrává
13.06.2019 09:08:02 | Karel Koryntka