buď silný
Jak hodiny tikající co ukazují právě půl
i ty máš čas stát se lepším
než nad tebou všichni zlomí pomyslnou hůl
než tě na holičkách nechají
a budou si s tebe posměšky dělat
musíš se jim postavit
a vůbec se jich nebát
silnější vyhrává nad bezmocným
chytřejší nad svou emocí
jen tak se zastrašit nenech
uvolni se nádech výdech
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: mirecek, Iva Husárková, šerý, vlnka, J.Karasová
Komentáře (3)
Komentujících (3)