Anotace: Láska k dětem je navždy
Já jsem byl na tebe kámo předtím protivný, ale to bylo úmyslně v nadsázce. Tak jsem byl vlastně rád, když jsi pak promluvil anglicky..
Tady k té básničce, která je výborně nazvaná, mám dotaz. Co myslí hrdina tím "svatým grálem" který hledal? A kterého si asi už přestal vážit nehledá ho. Co tím myslí, co to je ten svatý grál?
14.06.2019 07:12:06 | Karel Koryntka
V pohodě, měl jsi i tak trochu pravdu. Veřejně sem to ale řešil protože si mě zablokovala( víš kdo). No a tím zlatým grálem jsem myslel své děti a pocit klidu v duši, který mi dávají. Prostĕ jsou smysl mého života, i když nežijeme spolu, ale to je už jibá historie.
14.06.2019 15:17:41 | Nezvaný a nevkusný
No ale děti jsou pořád Tvoje, co ženská...
14.06.2019 00:53:05 | Isabella Monvoisin
Děti jsou moje, ale nevidět je vyrůstat, být tam s nimi. To je šance jen jednou za život a ona mi ji vzala. Žádný drama jen zasraná realita.
14.06.2019 15:25:43 | Nezvaný a nevkusný