Jak tulák po hvězdách
uvězněn v samotě
Jen ve snech kreslím si
vzpomínky na Tebe
Vzpomínky na Tebe
kreslím si na papír
Tužkou co navštíví
tvá ňadra i Tvůj klín
Tvá ňadra i Tvůj klín
tajemství bezedná
Nikdy víc nespatřím
vždyť jsou jen vysněná…
Co jsi včera psal se ptám?
To se nikdo nedoví, to jen papír s tužkou ví..
14.06.2019 07:02:09 | Karel Koryntka