to jsou vzpomínky
Anotace: To jsou vzpominky(jen pro divky)
Holky která z vás si vzpomene
na ty roky dozadu
kdy jsme četly bravíčko
ani jedna z nás nebyla v drbech pozadu
Holky která z vás si vzpomene
kdy listovaly jsme bravo girl
platonické lásky na každé stránce viděly
v té době bylo nám tak hej
byly to časáky našeho mládí
a těch plakátů co jsme vytrhaly
dodneška jich mám pár uschovanych
za těch dost let nejsou ani roztrhaný
Komentáře (3)
Komentujících (3)