Přidržujte se pohyblivých ňader
.
Nechci být kapr v rybníce
chci být kapr v řece
migrovat stovky kilometrů..
Ó sbohem fronto v metru
...pro rybku
Nechci být spletitá myšlenka
chci být zamyšlená Zdenka
když jí po ránu na rohu zahraji..
Ó sbohem přeplněná tramvaji
...cesty polibku
.
.
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, šerý, vlnka
Komentáře (3)
Komentujících (2)