Anotace: Abyste se trošku ochladili - v tom horku... vzpomeňme na zasněžené pláně ;)
V závějích sněhu
nehledej něhu
Ať už chceš blondýnu
anebo brunetu
Klepou jen kosu
a teče jim z nosu!...
To já právě chci, zapomenout a začít. Jenže už jsem řekl co máš dělat a tys poslechl. Mohl by ses prosím vrátit k tomu číslování?
20.06.2019 08:54:43 | Karel Koryntka
omlouvám se za ty předchozí kecy o názvu básně
normálně se vrať k číslování (tady název např. "stopatnáctá" bude dobře sedět)
20.06.2019 08:02:59 | Karel Koryntka
Milý Karle, neříkejte mi, co mám dělat.
Dlouho jsem se snažil vás chápat, ale...
Po nějaké době jsem pochopil, že ten problém není v básních nebo v názvech.
Ten problém je ve vás.
Nevím čím jste si v životě prošel, proto vám nebudu soudit.
Zřejmé ale je, že s něčím bojujete...
Zkuste na chvíli vypnou počítač, zapomenout na Liter, vyjít ven... do lesa... třeba se vyplakat - to pomáhá. Staré křivdy nechte odejít a přijde zase mír.
Uvidíte, že naleznete svůj klid a možná nebudete mít už potřebu neustále hledat chyby v jiných.
Možná totiž naleznete chyby sám v sobě...
Tam je potřeba začít.
20.06.2019 08:34:10 | PATA