už zbývá tak málo
a hvězdy lžou
jen ty tvoje oči ne
stále se mnou jdou
někdy spolu se mnou
brečí
a já se za ně nestydím
jsou pravdivý
po tobě
čistý
lemují je vrásky
uvnitř jiskra
kterou ani smrt
neudolá
tak zase vstávat
hola
Je to poslání...
22.06.2019 06:55:36 | Philogyny