Líbí se mi. Má uvěřitelnou atmosféru a nechybí ji zajímavá poetická představivost*
23.06.2019 10:34:39 | šerý
Milé Kilimandžáro či jaký to máš vlastně pseudonym, básnička není o nic horší než je tu běžné u dívek tvého ražení. Tematicky i provedením. Nazvaná je ale podstatně lépe než je tu zvykem. Název a řádek "prosím dost" naznačuje že básník přece jen vnímá určitou bezobsažnost a povrchní žal svých "kapek" které se tu rozlily.
23.06.2019 07:36:26 | Karel Koryntka