Ve vlaku
Seděl jsi proti mně ve vlaku,
v hlavě měl spoustu mindráků
A v ruce jsi měl skripta asi
Tou druhou prohrábl sis vlasy.
A dělal, že se učíš.
Sluchátka na klíně, ne v uších,
Snad slyšel jsi o spřízněných duších.
Díval ses ven z okna na krajinu,
Jako bys místo Prahy viděl Ukrajinu.
A ona ta Praha byla jiná,
Viděl jsi tam místa stinná
A odraz v okně na tmavém pozadí
Ledacos o citech prozradí.
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: Ally, Cappp, Jan Urban, J.Karasová, Frr, Marten, Kapka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)