neboj se
Udržela jsem pozornost během čtení od začátku až do konce a konec tomu dodal trpký říz. I obsahově je mi celkem blízká.
25.08.2019 16:14:45 | Umouněnka
Je to perfektní...všechno to, co má tak být...sleduju slunce a trpkej byt...
27.07.2019 23:32:27 | básněnka
Básnička by se mohla jmenovat "ráda bych". Ve smyslu ráda bych zabásnila, nicméně hrdinka se opravdu snaží jakousi zvláštnost a nepozorované nebezpečí vyčíst a postihnout: všudypřítomné riziko v jednom okamžiku jednoho dne v životě konzumenta. Tuto kritickou "linii" pokud je vědomá by bylo třeba zvýraznit, ne pouze takto nahodit.
02.07.2019 08:25:52 | Karel Koryntka