Správně "mým". Nemůžu nějak uvěřit že v domácnosti byla krabice od kolínské, natož z ní zhotovit popelník (?) Byla to plechovka? Ve druhé sloce zase vzniká dojem někoho živého který "sedí po mém boku". Je to snad celé nějaký jinotaj?
11.07.2019 08:18:37 | Karel Koryntka
Přesně tohle mám na psaní ráda. Umění poskládat písmenka v živý obraz tak, že osloví hlavu a srdce. Díky.
10.07.2019 21:25:23 | Iva Borecká