Než
zůstaneš vzpomínkou v
kalendáři
prozpěvuj davům
vůl nevůl
tolik je možno udělat
Tak to zařiď
Nechci nic pro sebe
Ó jak jsem skro-men
snad kdyby oblaka unesla srdce
a voda smyla hříchy
Slunce podivilo se velikosti
v človíčkovi malém
a kdysi mi chyť / pro Trvalé
.
.
Přečteno 317x
Tipy 15
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Dreamy, šerý, vlnka, jondys, piťura, Marten, Frr, A42, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)